2013. április 1., hétfő

Legújabb hobbim

Mostanában nem sok gyöngyös munkával tudok dicsekedni, mert nem sokat fűzök idő hiányában!! De viszont lett egy új hobbim és a kevés szabadidőmet ezzel töltöm ez pedig a szappankészítés. Szeretném megmutatni nektek ezt is. Nagy lelkesedéssel készítem őket és már van, amit használok és nagyon szuper!! Sokat tanultam mire az elsőt elkészítettem, de nagyon megérte! Csak természetes anyagokat rakok bele és minden finomságot, ami a bőrnek jó.

11 megjegyzés:

  1. Magdi ezek a szappanok nagyon jól néznek ki!! Szinte érezni micsoda illatuk lehet.

    VálaszTörlés
  2. Ezekbe legszivesebben beleharapnek annyira guszta mindegyik.
    Egyszer regesregen kaptam egy nagyon csoki kinezetu szappant......jol sejted ,igen beleharaptam :)) Nem mondtak meg hogy az szappan :))

    VálaszTörlés
  3. Ezek fantasztikusak!
    Nagyon tetszik, hogy ilyen mutatós formába öntötted őket. Én is belefogtam, de nem mertem a muffin formáimat feláldozni, így az enyémek csak egyszerű szögletes szappanok lettek. Viszont valóban fantasztikus a saját szappanommal kezet mosni!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ügyes vagy szépek és biztos nagyon finom az illatuk és biztos jó a bőrnek! Tudom csodálni ezt a szappankészítést is, bár kíváncsi lennék az összetevőjükre mert azt egyik blogon sem látom!

    VálaszTörlés
  5. Hűűűha de gyönyörűek ezek a szappanok !!!Micsoda különleges lehet az illatuk !Gratulálok nagyon ügyes vagy !!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néznek ki! Biztos nagyon jók is!

    VálaszTörlés
  7. Hát ezek nagyon szuperek lettek! Ügyes vagy...gratulálok!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Magdi!
    Mindig előttem jársz néhány gondolattal! Hol tanultad a szappankészítést? Én is készülök már egy ideje ,gyűjtögetem az anyagokat,de még nem mertem belevágni. látom Neked ez is szuperül megy. Árulod is őket? Szívesen vennék:)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm Kata!
    A facebook-on megnézheted milyen szappanokat készítettem már és van hozzá egy kis ismertető is! Ha többet szeretnél tudni, szívesen segítek, keress!!!

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok, szuper jól néznek ki. Magdikám! Annyi örömet okoztak már bejegyzéseid nekem, most én szeretnék egy kis örömet okozni Neked! Kérlek látogass el hozzám, meglepi vár! :)

    VálaszTörlés