2011. augusztus 13., szombat

Sweet Temptation

Ez az édes kicsit keserű lett!!! No nem annyira, csak legfőbb kritikusom /a férjem/ ahogy meglátta rögtön rávágta ez  nem szép! Hát, mit mondjak hirtelen szóhoz sem jutottam, de elfogadom! Ahogy nézegetem egyre inkább én is azt gondolom, tényleg "nem szép" ezért lebontásra ítéltem, csak gondoltam előbb megmutatom.

16 megjegyzés:

  1. Kár hogy az ítéletet már meghoztátok,mert szerintem szép,nekem a színe is tetszik,de a többség dönt!

    VálaszTörlés
  2. Lehet a két fajta kék üti egymást a férjed szemében? Nem indokolta meg, hogy miért nem tartja szépnek?

    VálaszTörlés
  3. Véletlenül sem kritizálnám a férjed, én mindazonáltal jobban kedvelem a "nekem nem tetszik" kitételt :) A szépség nem abszolút kategória, mivel meglehetősen szubjektív. Na befejezem ám a filozófiát, csak azt akartam mondani, hogy nekem szép! És neked tetszett először, csak a kritika után változott meg a véleményed?

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik, várj még azzal a bontással egy kicsit. A jeges narancs medállal ugyanígy voltunk (az ember meg én :-)), elnevezte még polipnak is. Nekem viszont tetszett, és maradt, és láss csodát azóta megváltozott a véleménye és napjában 5X is megcsodálja, hogy jéééé ezmilyenjóóóó.

    VálaszTörlés
  5. Nekem kifejezetten tetszik! Egyrészt mert kék:)))
    Másrészt mert gyönyörűen megfűzted! Olyan jó kontrasztos, szépen látszanak a szirmok, az enyém teljesen egybeolvad... Úgyhogy szerintem meg szép!:))

    VálaszTörlés
  6. Nekem is nagyon tetszik:) Mondjuk a férfiak reakciója néha kiborító tud lenni, csak emiatt ne szedd szét.

    VálaszTörlés
  7. Az én drága férjem is nagy kritikus, de ha csak azért nem tetszik már neked is mert ő lehúzott akkor szerintem aludj rá még egyet.Szerintem csodás.Úgy látom azért mi többségben vagyunk, mármint akiknek igenis teszik:D

    VálaszTörlés
  8. Mi lehet nem szép a bronz-kék-fehér párosításon, talán túlságosan megszokta, hogy sok mindent készítesz a lila és a rózsaszín árnyalataiban. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem is tetszik, kérd meg a férjedet, segítsen Ő összeválogatni a színeket a következő medálhoz, tapasztalatom szerint tetszeni fog neki a már meglévő is :-))))

    VálaszTörlés
  10. A Lányokkal értek egyet, mert nekem is nagyon tetszik. Pihentetném az ollót....:)))

    VálaszTörlés
  11. Nekem is nagyon tetszik,ne bontsd le!

    VálaszTörlés
  12. Nekem is tetszik! Ne bántsd! :-)

    VálaszTörlés
  13. Kár lebontani, egyáltalán nem rossz, sőt nekem tetszik is.

    VálaszTörlés
  14. Közlöm Mindenkivel nem fogom LEBONTANI!! Fűztem egy másikat is és akkor azt mondta a drága uram, nem is olyan rossz a kék!! Lehet amit most fűztem az sem tetszik neki!?!?! Nekem tetszik mindkettő, így megmaradnak!!!

    VálaszTörlés
  15. Haha, Magdi, ez az utsó megjegyzésed nagyon tetszik!!! Különben is a pasik nem értenek ehhez (tisztelet a fűzős pasiknak, akik igen). Az én férjem sem dícsér mindent, de ez engem nem zavar, mivel nem ő hordja. És különben is: női öntudat is van a világon!!!!

    VálaszTörlés